top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEye 2Eye

A message from an Angel

Bijgewerkt op: 16 feb. 2023

We krijgen allemaal tekens van het Universum (de Bron, De schepper, God) gestuurd door engelen. Het zien van een veer op jouw pad. Het horen van een liedje of een tekst in het liedje. Het lezen van een bericht. Een quote die jou aantrekt.

Vraag je hulp aan God, om jou de weg te wijzen, dan antwoordt Hij. Vraag je om leiding van God, dan krijg je dat. Twijfel je of je de juiste keuze hebt gemaakt, dan krijg je antwoord op welk manier dan ook.

Er bestaan ook Engelen op aarde, die op het juiste moment in jouw leven komen. Een glimlach, een zwaai, een handdruk, of een hallo. Of er komt iemand in jouw leven met een lied, wat je net nodig had ,om voor uit te gaan, om jouw vibraties te verhogen, jouw frequentie.

Net zoals het verhaal van de kraai op de rug van een adelaar. De enige manier om van de kraai af te komen, is om hoger te vliegen.

Wees dankbaar, heb vertrouwen en lach. Je wordt altijd beschermd, je bent niet alleen en er wordt voor jouw gezorgd. Je bent belangrijker dan je denkt.


Herken je dit en heb je hierbij hulp nodig, schroom niet om mij een mail te sturen naar Eye2Eye.actovation@gmail.com als je vragen hebt of boek een sessie Abonnementen | Eye2eye Activation6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page