top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEye 2Eye

Eye Opener

Bijgewerkt op: 21 feb. 2023

Ik kwam als kind puur, rein, onwetend, gewetenloos op aarde, ter wereld.

Als oude ziel heb ik dus meerdere kindsdelen in diverse tijdlijnen en dimensies, wedergeboortes.

Voor mijn geboorte werd mijn leven voor de reïncarnatie gereset.

De levens die ik hiervoor had was ik vergeten.

Ik zag, ik voelde, ik wist, ik hoorde, ik proefde, ik rook als klein kind. Alles was toen nog helder.

Dat werd mij afgeleerd, ik werd niet begrepen, niet gehoord, niet geloofd, niet gezien.

Ik leerde af wat ik werkelijk was, wie ik was, welke gaves ik bezat en de wijsheid.

Mijn heldere gaves als weten, zien, voelen, horen en ruiken werden minder, troebel, vergeten.


Ik nam dingen aan die mij geleerd werd, omdat dat zo hoorde, zo moest, ik werd gedwongen, ik wist niet beter, ik dacht dat het zo hoorde en ik leerde het mezelf aan, het waren afleidingen.

Ik luisterde niet naar mijn gevoel, mijn intuïtie, mijn innerlijke wijsheid, ik lette er steeds minder op of ik ging er niet meer naar luisteren, want mij werd verteld dat dat niet waar was, ik zag spoken, het was onzin, ik verzon het, ik was paranoia.

Ik raakte steeds meer mezelf kwijt, ik voelde mij verloren, eenzaam, alleen, ik zag het niet meer zitten, raakte depressief, ik zag mezelf niet meer staan, ik stelde niks meer voor, de kennis en eigenwaarde raakte ik kwijt, ik was boos, verdrietig, bang, getraumatiseerd.


Zoals altijd was ik te laat, zag ik het te laat in, had ik het te laat door, was het achteraf gepraat, ik voelde mij schuldig, ik schaamde mij, ik voelde mij stom, ik voelde mij minderwaardig, ik deed mezelf tekort, ik deed mezelf pijn, onzeker, het kwaad was al geschied, ik zag door de bomen het bos niet meer, ik zat in de hel, het was donker om mij heen, ik was grenzeloos, ik voelde mij een dader, maar ook een slachtoffer, ik zat in de put, ik had een hoge muur om mezelf heen gebouwd, ik was mezelf niet meer, ik veranderde in een ander persoon, ik had een masker op, ik leefde in een andere wereld, ik verstopte mezelf, de gordijnen bleven gesloten, ik leefde in de nacht i.p.v. overdags, ik deed mezelf tekort, ik was een kluizenaar, ik kwam niet meer buiten, ik had geen sociaal leven meer, ik was woest, ik ontplofte, ik deed mij als iemand anders voor, ik loog, ik bedroog, ik schoof het af op iemand anders, het was mijn veilige leven, mijn illusie maar ook mijn waarheid.


Nu luister ik weer naar mijn gevoel, ik blijf dicht bij mezelf, ik ben niet meer bang, ik durf mezelf te laten zien in alle kwetsbaarheid, luister nu naar mijn intuïtie, ik zie het plaatje voor me, ik hoor mezelf weer, de rust keert terug, ik heb mezelf weer terug gevonden, ik herinner het mij weer, ik bezit weer de kennis die ik verwaarloosd had, ik ben zelf verantwoordelijk voor mijn eigen daden, ik draag nu de consequenties, ik spiegel nu alles, ik draai nu de rollen om, ik keer nu naar binnen, ik laat mij niet meer afleiden, ik hou weer van mezelf, ik weet nu wat liefde is, ik zorg nu goed voor mezelf.


Ik weet dat diegene die dit leest zichzelf in enkele of meerder herkent.

Ik weet dat wat ik geschreven heb met elkaar verbonden is, hetzelfde is, overeen komen, dezelfde betekenis, dezelfde geschiedenis, hetzelfde patroon, dezelfde kenmerken en herhalingen, hetzelfde gevoel, hetzelfde ziet, hetzelfde denkt, alsof dit jouw verhaal is, alsof je jezelf hoort, hetzelfde weet, hetzelfde ervaart.


Dezelfde bewustzijn, dezelfde persoon, dezelfde connectie, elkaars evenbeeld, hetzelfde verhaal, dezelfde trilling, op dezelfde golflengte zitten, 1 familie, 1 ras op dezelfde planeet met hetzelfde doel.


Het doel is om jezelf terug te vinden in dit leven, je herinneren, je jezelf leert kennen wie je werkelijk bent en wat je waard bent, dat je uniek bent, dat je sterker bent dan je denkt, dat jij zelf deze ervaringen wilde meemaken, wilde ontdekken, wilde weten hoe het voelt.

Het was jouw contract die je tekende voor je reïncarneerde, voor je wedergeboorte, voor je op de aarde kwam. Met dezelfde personen, alleen met andere karakters, ander uiterlijk, ander relatie.


Raakt dit je, heb je dezelfde aha momentje, herken je dit beeld, smaakt dit naar meer?

Deel dan dit bericht, zodat we meer. connecties kunnen maken met anderen, zodat we elkaar kunnen verlichten, zodat we meer met elkaar kunnen verbinden, zodat we elkaar meer kunnen helpen, zodat we elkaar een hart onder de riem kunnen steken, zodat we elkaar kunnen steunen, zodat we elkaar omhoog kunnen tillen, zodat we elkaar weer voelen, zodat we de fakkel over kunnen dragen, zodat we elkaar kunnen verrijken, zodat we van elkaar kunnen leren, zodat we elkaar hand kunnen reiken, zodat we de kennis met elkaar delen, zodat we een eenheid kunnen vormen , als 1.


Herken je dit en heb je hierbij hulp nodig, schroom niet om mij een mail te sturen naar Eye2Eye.actovation@gmail.com als je vragen hebt of boek een sessie Abonnementen | Eye2eye Activation

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page