top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEye 2Eye

The Game

Bijgewerkt op: 16 feb. 2023

Ooit was je een godin of een god, jouw ziel. Voor je incarneerde, sloot je een contract af met de Game Makers. Als mens wilde je je ervaren hoe t voelde om ziek te zijn, om emoties te voelen, verdriet te hebben, in angst te leven, wat trauma’s zijn, hoe het voelde om een dierbare te verliezen, om arm te zijn, om eenzaam te zijn, om geen liefde te hebben, of niet geliefd, wat pijn is.

Het spel had diverse obstakels, valkuilen, hobbels, doodlopende wegen, zijpaden, kruispunten. Het spel had ook verschillende pionnen, tegenstanders, vijanden, geliefdes, partners, vriendschappen. Deze zorgen voor dualiteit, het licht ( positiviteit , vrede, rust, gezondheid, overvloed, rijkdom, harmonie, liefde etc.) of het duister (negativiteit, oorlog, ruzie, ziektes, armoede, tekorten, jaloezie, egoïsme, etc.). Overal werden hints geplaats door de Messenger. De ene keer tekens, of een boodschap in de vorm van een lied, een verhaal, een film, een tekst. Wat je met de boodschap deed, was aan jou, luisterde je er naar of draaide je hoofd voor weg.

Het spel bestond ook uit verschillende levels en lagen. Als je een obstakel had overwonnen, of de vijand, ging je naar de volgende level. Alles in het spel is door de mens zelf gecreëerd.

Welke wijze lessen leerde je in het spel? Welke misstappen maakte je in jouw keuzes? Hoe ga je het de volgende keer doen? Wil je in het spel blijven hangen, of wil je het spel afmaken?

Als je weet dat je je eigen leven kan creëren, hoe ziet jouw wereld er dan nu uit? Blijf je in angsten leven, of in vrede en rust? Wil je ziektes blijven creëren (door niet de oorzaak aan te pakken) of wil je gezond zijn? Wil je in een negatieve neerwaartse spiraal leven, of ga je je mindset veranderen?

Aan jou de keuze.


Herken je dit en heb je hierbij hulp nodig, schroom niet om mij een mail te sturen naar Eye2Eye.actovation@gmail.com als je vragen hebt of boek een sessie Abonnementen | Eye2eye Activation4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page