top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEye 2Eye

What if

Bijgewerkt op: 16 feb. 2023

Stel ... jouw Ego is eigenlijk jouw Innerlijk Kind. Men zegt tegenwoordig ... laat de pijn toe, omarm het, doorvoel het.

De Ego is diegene die dingen uit jouw hoofd probeert te praten, uit angst voor herhaaldelijke pijn, omdat je te weinig naar je intuïtie hebt geluisterd, omdat je leeft in angsten. Verander het woord Ego in Innerlijke Kind, voel de pijn van het Innerlijke Kind, help je Innerlijke Kind genezen, omarm samen de pijn, zodat je kan healen.

Het Innerlijke Kind heeft zoveel meegemaakt, zoveel trauma's, zoveel verdriet, pijn, woede, frustraties, angsten. In plaats van elke x de pijn weg te stoppen, waardoor er blokkades ontstaan en je de weg kwijt raakt, help het Innerlijke Kind genezen. Net zoals je een kind troost door een knuffel, een kus, een omhelzing of een aai.

Het zijn de ervaringen van het Innerlijke Kind, jouw Ego. De Ego en het hart dienen samen te werken. Jij samen met het Innerlijke Kind. Met respect, vertrouwen, harmonie, eenheid, teamwork, Zodat er weer onvoorwaardelijke liefde ontstaat, One Love, One concious.

Niets is wat het lijkt, alles is met elkaar verbonden, het is een spiegel, een weerkaatsing, een eeuwig durende cirkel, oftewel Infinity.


Herken je dit en heb je hierbij hulp nodig, schroom niet om mij een mail te sturen naar Eye2Eye.actovation@gmail.com als je vragen hebt of boek een sessie Abonnementen | Eye2eye Activation4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page