top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEye 2Eye

Woorden en daden

Bijgewerkt op: 16 feb. 2023

Om mij heen lees ik heel veel mensen ‘in liefde en licht’ zeggen of typen of ‘namasté”. De meesten bootsen anderen na, om er bij te horen, om indruk te maken, om aandacht te vragen. Je kan pas in licht en liefde zijn, als je al jouw schaduwstukken afgerond hebt, als je de schaduwstukken onder ogen hebt gezien en gevoeld. De confrontatie aangaan met delen van jezelf, waar je niet blij mee bent, stukken uit het verleden, de pijn, het gemis, de trauma’s, de donkere zijdes van jezelf, de jaloezie, egoïsme, manipulatie, de leugens, copy cat, je anders voordoen dan je werkelijk bent, de bekende masker op hebben.

Ook een mooi voorbeeld is andere mensen willen helpen, maar niet jezelf. Er voor anderen zijn en jezelf wegcijferen. Anderen pleasen, om aardig gevonden worden.

Het is heel makkelijk om xxx, hartjes of I love you te typen, maar hou je van jezelf? Hou je echt van jezelf, of schuil je je achter je woorden? Meen je de woorden echt, of typ je dit naar iedereen?

Echte liefde komt uit jouw hart, dat voel je in elke cel van je lichaam. Als je zomaar aan iedereen je liefde weggeeft, zonder daadwerkelijk van jezelf te houden, onvoorwaardelijk, geef je je energie weg.

Je kan pas van anderen houden, als je van jezelf houdt. Je kan pas anderen helpen, als je eerst jezelf helpt.


Herken je dit en heb je hierbij hulp nodig, schroom niet om mij een mail te sturen naar Eye2Eye.actovation@gmail.com als je vragen hebt of boek een sessie Abonnementen | Eye2eye Activation4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page