top of page

Sacred Activations

312328639_10228946023261521_4871642469669060087_n.jpg

Sacred Activation is een meta programmerende genezingsmodaliteit aangedreven door de Bron, Source Energy. De grondlegger van deze modaliteit is Tamra Oviatt  sinds 2012.

 

Wat gebeurt er met je als je gebruik maakt van Sacred activations?

 

Zie het als een computer of een telefoon.

Eens in de zoveel tijd raakt het vol en handmatig verwijder je oude programma's, afbeeldingen, video's en informatie, die niet meer nodig zijn, die verouderd zijn of die niet meer bij je horen.

Ook verwijder je informatie die ongemerkt op jouw schijf achterblijft, wanneer je surft. Er komt dan ruimte vrij voor nieuwe programma's die up-to-date zijn. Jij bepaalt zelf wat je wilt verwijderen.

Rock Balancing

Hoe gaan wij te werk?

Als wij gaan beginnen, zal ik jou begeleiden. Zoek een ontspannen plek in jouw huis waar je niet gestoord kan worden. Ga lekker relax zitten of liggen, wat jij het lekkerst en comfortabel vindt.

Wat moet jij doen?

Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen dat je een Zoom account hebt, voor wij op de afgesproken tijd en datum af zullen spreken. Een comfortabele plek vinden in jouw eigen vertrouwde huis, toestemming geven om met Sacred Activations te werken, jouw ogen sluiten en ontspannen. Je zal kunnen zien, voelen, weten of ervaren wat er met jou gebeurt.

Image by Daiga Ellaby
Image by Franco Antonio Giovanella

Wat kan er de komende dagen of weken gebeuren?

De energieën kunnen dagen, weken en zelfs maanden doorwerken. Je kan meer informatie binnen krijgen in de vorm van emoties, gevoelens en gedachte. Dit noemen ze ascentie-verschijnselen. Weet dat je veilig en beschermd bent. Het is volkomen normaal en een teken dat de energieën zijn werk doet.

Wat kan Sacred Activations voor jou betekenen?

Herinneringen, trauma's, emoties, woede, pijn, angsten, verslavingen, geldtekorten, herhalende gedragspatronen, veroordelingen, overtuigingen, ziektes, etc. kunnen met behulp van Sacred Activations verwijderd worden uit jouw systeem tot op de bron. En er komt ruimte vrij in jouw bewustzijn, jouw gedachtes, jouw gevoelens en jouw leven voor een positieve en krachtige leven.

Zodat je de beste versie van jezelf zal worden.

bottom of page